Toiminnan­ohjausta tositar­koituksella


Autamme sinua ottamaan käyttöön nykyaikaiset Odoo-sovellukset, joiden avulla yrityksesi on helpompi kasvaa ja kansainvälistyä.


Tutustu Odooseen   Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirjeemme! Saat hyödyllisimmät kasvavalle yritykselle suunnatut vinkkimme sähköpostiisi 1-4 krt kuussa. Tilaamalla hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Odoo on kasvua hakevan yrittäjän valinta


Odoo on nykyaikainen ja intuitiivinen toiminnanohjausjärjestelmä, joka muokkautuu yrityksesi tarpeisiin. Keskenään integroitujen sovellusten avulla voidaan tehostaa yrityksesi myyntiä ja markkinointia, taloushallinnon prosesseja sekä varaston- ja alihankintaprosessin hallintaa.

Odoolla on jo yli 4 miljoonaa käyttäjää ja Odoo Apps -kaupassa on yli 20.000 liiketoimintasovellusta. Odoo perustuu avoimeen lähdekoodiin ja sitä kehitetään ympäri maailman.

Mikä osa-alue olisi hyvä laittaa kuntoon ensimmäisenä sinun yrityksessäsi?

Ajankohtaista

Tutustu palveluihimme

CRM ja Myynti

Lopeta tuskailu vaikeiden ohjelmien kanssa!

CRM ja Myynti soveltuu yritykselle, joka haluaa ratkaisun yrityksen asiakastietojen ja tarjous-tilaus-toimitusprosessin hallintaan

Ratkaisun avulla muistat asiakkaiden mielenkiinnon kohteet ja hyödynnät tietoa markkinoinnissa, kirjaat ylös asiakkaan kanssa sovitut asiat, ajastat sovitut yhteydenotot tehtäviksi sekä teet viimeisteltyjä tarjouksia.

Lue lisää

Projektinhallinta

Projektinhallinta ja projektien johtaminen edellyttävät ketteriä työkaluja ja 360 asteen näkymää asiakkaasta.

Tämä onnistuu, kun asiakkaisiin ja palveluihin liittyvät tilaukset, sähköpostit, tapaamiset ja dokumentit hallitaan yhden ohjelmiston avulla.

Työkalumme avulla pystyt tekemään asiakas- tai projektikohtaista kustannuspaikkalaskentaa.

Lue lisää

Verkkokauppa

Verkkokaupparatkaisumme  skaalautuu eri toimintoihin ja maihin, joten se palvelee parhaiten kasvavan ja/tai kansainvälistyvän yrityksen tarpeita.

Kasvuyrittäjänä toivot verkkokaupan olevan osa yrityksesi kokonaisjärjestelmää, ei siitä irrallinen palikka. Näin sinun ei tarvitse vaivata päätäsi integraatioilla.

Hoidamme verkkokauppaprojektisi täyden palvelun periaatteella, onpa kyseessä sitten perustettava verkkokauppa tai verkkokauppa-alustan vaihto.

Lue lisää

Tukkukaupan toiminnanohjaus (ERP)

Tukkukaupan toiminnanohjauksessa tärkeimpiä asioita ovat reaaliaikainen varastonhallinta, nopeat vastaukset asiakkaiden yhteydenottoihin, erilaisten hinnastojen hallinnointi, verkkokaupan hyödyntäminen, nopeat toimitukset ja toimitusaikalupausten pitäminen sekä sujuvat taustaprosessit taloushallintoa myöten.

Tukkukaupan ratkaisumme räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan B2B- ja B2C -verkkokaupoista kokonaiseen toiminnanohjaukseen asti.

Lue lisää

Verkkokurssialusta

Verkkokurssialusta mahdollistaa digituotteiden myynnin verkkokaupassa (esim. verkkokurssit ja e-kirjat), monipuolisten sisältötyyppien hyödyntämisen koulutusmateriaaleina (artikkelit, PDF:t, videot, linkit), keskustelupalstat, sertifioinnit ja paljon muuta.

Verkkokurssialusta sisältää älykkäitä oppimista ja sitoutumista edistäviä automatisoituja toimintoja; pelillistäminen motivoi opiskelijoita entisestään sitoutumaan sisältöjenne pariin.

Lue lisää

Tuotannonohjaus (MRP)

Miten yrityksessänne ohjataan tuotannon prosesseja tällä hetkellä? Kulkeeko tieto yhdessä järjestelmässä myynnistä tuotantoon ja siitä eteenpäin? Pystytkö tarkastelemaan helposti tuotteiden ja projektien kannattavuutta?

Tarjoamme valmistavan pienteollisuuden yrityksille Odoo Tuotannonohjausjärjestelmää (Odoo MRP) ja siihen liittyvät käyttöönottopalvelut. Pilvipalveluna toimivaa Odoo-järjestelmää voidaan myöhemmin laajentaa yrityksesi muihin toimintoihin, jolloin tarvittaessa Odoolla hoituu kätevästi koko yrityksesi toiminnanohjaus (ERP).

Lue lisää
Vividi on kumppanisi Odoo käyttöönotossa


Kun yrityksesi kasvaa ja kansainvälistyy, nykyiset järjestelmät eivät välttämättä tue liiketoiminnan kasvutavoitteita. Käytössä olevat järjestelmät ovat usein vanhanaikaisia, epävakaita tai ne eivät ole yhteensopivia keskenään. Asiakaskokemusta on mahdotonta johtaa, jos asiakasdata on ripoteltu eri järjestelmiin. Nämä ongelmat pystymme ratkaisemaan Odoon avulla!

Ennen käyttöönottoa analysoimme yrityksesi nykytilan, käymme prosessit läpi ja teemme vaatimusmäärittelyn Odoo-järjestelmälle. Ottassasi Odoon sovellukset käyttöön, asiakas- ja tuotetietosi siirtyvät yhteen paikkaan ja ovat käytössä tarpeen mukaan niin myynnin, tuotannon kuin taloushallinnon tarpeisiin.

Kun olet valmis uudistamaan toimintaasi ennakkoluulottomasti, ota Vividi kumppaniksesi. Tarjoamme sinulle projektiisi alan ammattilaiset, jotka ovat omistautuneet liiketoimintaasi kehittämiseen.

Eniten meistä on hyötyä yritykselle, joka haluaa yhdistää mahdollisimman paljon toimintojaan Odooseen eri järjestelmistä.


Tutustu meihin


Asiakkaitamme