Case: Female Founders Suomi verkkosivuston toteutus

Verkkosivut yritykselle – Female Founders Suomi

Keväällä 2021 toteutimme Female Founders Suomen verkkosivuston Odoo Website -sovelluksella.

Female Founders Suomi on yrittäjänaisille suunnattu verkosto, joka tarjoaa heille mahdollisuuden kokoontua yhteen virtuaalisten ja fyysisten tapahtumien kautta ja keskusteluryhmissä. Lisäksi Female Founders Suomi tarjoaa jäsenilleen koulutusta, kursseja, oppaita ja palveluita yrittäjyyspolun tueksi.

Female Founders Suomen yrittäjä Anna Pyykkö haki helppokäyttöistä ja skaalautuvaa ratkaisua yrityksen verkkosivujen toteutukseen.

Yrityksen verkkosivustolle oli seuraavia tarpeita:

  • Etusivu

  • Blogi

  • Tulevat tapahtumat

  • Yhteistyökumppanien sisällöt

  • Yhteydenottolomake

  • Verkkosivusto ja ulkoasu, joita on helppo päivittää itse

  • Mobiiliystävällinen suunnittelu


Verkkosivuston suunnittelu ja toteutus

Yhteistyö käynnistettiin aloituspalaverilla Google Meetissä, ja projekti hoitui kokonaisuudessaan etäyhteyksien kautta. Alussa verkkosivustolle luotiin ulkoasu sekä sisältösivut mallisisältöineen, ja asiakas oppikin nopeasti päivittämään sisältöä myös itse.

Aikataulullisesti projekti hoitui verkkosivuston suunnittelusta valmiiseen toteutukseen alle kuukaudessa. Projektiin kuului (ja kuuluu myös jatkossa) myös Odoo Website -sovelluksen käytön opastus ja apu virhetilanteissa.


Kuva 1. Vividi suunnitteli Female Founders Suomelle verkkosivuston, jota on helppo itse ylläpitää. Asiakas päivitti sivustolle itse kesäisen pirteän ilmeen.Kuva 2. Kumppanisivusto kokoaa yhteen asiakkaan yhteistyökumppanit.Kuva 3. Erään kumppanin omalle sivulle upotettiin chatbot.


Kuva 4. Tapahtumat-sivu sisältää tiedot tulevista tapahtumista ja webinaareista.Kuva 5. Artikkelit-sivulla löytyy yrittäjyyteen liittyviä blogeja.Kuva 6. Odoon blogieditorilla on helppo tehdä itse hyvännäköisiä artikkeleita.

Verkkosivuston mobiilioptimointi

Odoo tuottaa sivustosta automaattisesti mobiiliystävällisen version, eli sisältö skaalautuu eri laitteille.

Asiakkaan kokemukset projektista