Vividi ja Suomen OBS yhdistävät Odoo-liiketoimintansa

Vividin Odoo-asiakkaat saavat jatkossa entistä parempaa palvelua

LEHDISTÖTIEDOTE

HELSINKI ja LAHTI 30.9.2021 Suomalaiset ERP-järjestelmien toimittajat Vividi ja Odoo Business Solutions Finland (OBS) yhdistävät Odoo-toimintonsa. Toimijat jatkavat Odoo-toiminnanohjausjärjestelmien myymistä ja toimittamista Odoo Business Solutionsin (OBS) nimellä.

Odoo on avoimeen lähdekoodiin perustuva kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka on alun alkaen eurooppalaista tekoa. Odoon toiminnanohjauksen avulla miljoonat yritykset maailmalla ja sadat yritykset Suomessa hallitsevat liiketoimintaansa ja nauttivat toimintojensa tehostumisesta.

Odoo-projektien toimitukset tapahtuvat lähes aina paikallisten partnereiden tuottamina. Sekä Vididi, että Suomen OBS ovat kummatkin suomalaisia Odoo-asiantuntijakonsultteja. Yritykset ovat keskittyneet toteuttamaan vakiomuotoisia Odoo-toimituksia, jotka ovat asiakkaille ketteriä ja vähäriskisiä.

OBS-ryhmän Suomen-osakeyhtiön toimitusjohtaja Ossi Mäntylahti pitää nyt sovittua liiketoimintojen yhdistymistä erinomaisena asiana. ”Yhdistymisen myötä olemme entistä vahvempi toimija niin Suomen kuin myös Pohjoismaidenkin markkinoilla”, hän kommentoi ja jatkaa ”Vividin osaavat asiantuntijat täydentävät palveluosaamistamme juuri niillä sektoreilla, joilla meillä on ollut tarvetta vahvistaa omia resurssejamme”.

Vividin hallituksen puheenjohtaja Sari Mäyrä on niin ikään tyytyväinen syntyneeseen yhdistymiseen. ”Olemme saavuttaneet Vividin puitteissa merkittävää kasvua, ja meille on kertynyt erityisosaamista Odoon hyödyntämisestä kassapäätteiden, myynnin, markkinoinnin ja verkkokaupan osalta”, hän kommentoi ja jatkaa ”osana OBS-ryhmää Vividin Odoo-asiakkaat saavat jatkossa entistä parempaa ja vakaampaa palvelua. Kykymme toimittaa suurempia ja haastavampia Odoo-projekteja parantuu merkittävästi ja kykenemme myös tarjoamaan asiakkaille ohjelmistokehitystä oman talon sisältä”.

Euroopan OBS-ryhmän toimitusjohtaja (CEO & Founder) Tobias Hammeke toivottaa vividiläiset tervetulleeksi osaksi suomalaista OBS:ää. ”Odoo on kasvanut Euroopassa merkittävästi ja osoittanut, että se pystyy päihittämään SAP:n keskisuurissa yrityksissä mennen tullen. Suomessa kisa SAP:ia vastaan on alkamassa. Paras voittakoon. Ja se on Odoo”.

Odoo Business Solutions (OBS) on yksi Euroopan suurimpia ja arvostetuimpia Odoo-konsulttiyrityksiä. OBS-yritysryhmän pääkonttori on Saksan Olpessa, Düsseldorfin ja Kölnin lähellä.

OBS voitti Euroopan parhaan Odoo-partnerin palkinnon Odoo SA:n järjestämässä kansainvälisessä kilpailussa vuonna 2019 ennen kuin. Nyt kun koronapandemia on jäämässä Euroopassa taakse, OBS on jälleen ehdolla Euroopan parhaaksi Odoo-konsultiksi. Belgian Odoo S.A. arvotettiin heinäkuussa päättyneellä kolmannella rahoituskierroksella yli kahden miljardin euron arvoiseksi yhtiöksi. Se on yksi eurooppalaisen IT-kentän ”yksisarvisista”.Vividi ja Suomen OBS yhdistävät Odoo-liiketoimintansa
Vividi Oy, Sari Mäyrä 6 lokakuuta, 2021
Tunnisteet
Arkistoi


Kuuntele Bites by Vividi -podcastiamme Youtubessa, Spotifyssa tai Google Podcast-palvelussa: