Täydellinen business flow


Odoo toiminnanohjaus

 
 

Odoo on ainutlaatuinen ja moderni toiminnanohjausjärjestelmä, joka koostuu erilaisista liiketoimintasovelluksista.  Laajimmillaan Odoolla voidaan hoitaa koko pk-yrityksen toiminnanohjaus markkinoinnista tilinpäätökseen.

Tarjoamme Odooseen liittyvät kartoitukset ja käyttöönottoprojektit, aina ketterin menetelmin liiketoimintasi ehdoilla.

Voit kokeilla Odoota sitoomuksetta yhdellä sovelluksella, joka on ilmainen rajoittamattomalle määrälle käyttäjiä.

Aloita vaikka CRM:llä tai laskutusohjelmalla!

Tutustu yhteensopiviin Odoo-sovelluksiin

CRM 16 €/kk

Monipuoliset kommunikointimahdollisuudet

Anna Odoon generoida uusia liidejä, pidä muistissa kaikki yksityiskohdat, chattaa asiakkaan kanssa ja lähetä kalenterikutsuja, klousaa kauppoja ja seuraa tarkkoja myyntiennusteita. Organisoi toimintaa erillisiin myyntiputkiin ja tehosta toimintaa automaatioilla.

Myynti 8 €/kk

Sisältää laskutuksen

Lähetä viimeisteltyjä tarjouksia ja helpota työtäsi tarjouspohjilla sekä automatisoiduilla sähköpostiviesteillä. Anna asiakkalle mahdollisuus vahvistaa tilaus ennakkoon verkkomaksuna ja/tai sähköisellä allekirjoituksella. Hallitse kaikkea tarjoukseen ja laskuihin liittyvää kommunikaatiota ja tehtäviät yhdessä paikassa!

Laskutus 8 €/kk

Sisältyy kassa- ja myyntimoduuleihin

Olennainen perusmoduuli monen muun toiminnon kanssa. Sisältyy ilmaiseksi esimerkiksi kassamoduuliin kun mitään muita moduleja ei oteta käyttöön. Laskutustoiminnot on laajennettavissa myös automaattiseen sopimus- ja kausilaskutukseen Tilaukset-moduulilla 16 €/kk.

Projektit 16 €/kk

Monipuoliset kommunikointimahdollisuudet

Hallitse projekteja, tehtäviä ja deadlineja sekä perinteisillä että ketterillä menetelmillä. Käytä intuitiivista Kanban-näkymää tai tee merkintöjä suoraan kalenterinäkymään. Määrittele vapaasti erilaisia projekteja eri vaiheineen sekä tehtäville osatehtäviä. Jaa tehtäviä tiimisi kanssa ja keskustele sisäänrakennetun chat-kanavan kautta tai lähetä sähköpostia asiakkaalle suoraan tehtävästä.

Tuntikortit 8 €/kk

Työajanseuranta sisältää
projektit-moduulin

Seuraa työaikaa ja ajankäyttöä erilaisissa tehtävissä ja projekteissa. Tarjolla myös kätevä mobiiliapp (Google Play ja AppStore) tuntikirjauksiin ja tehtävien hallintaan.

Ota yhteyttä ja pyydä demo, niin kerromme miten saat ilmaisen työkalun projektityön hallintaan!

Varastot 24 €/kk

Sisältyy kassamoduuliin

Hallitse useita fyysisiä tai virtuaalisia varastoja, määrittele tarkat varastopaikat ja inventoi yksittäisiä tuotteita tai tuote-eriä ja -ryhmiä helposti. Seuraa tuoteiden liikkumista sarjanumeroittain tai erittäin. Automatisoi rutiineihin kuuluvat varastosiirrot ja ohjaa toimintoja kehittyneen raportoinnin kautta.

Verkkosivut 16 €/kk

Valmiit ja muokattavat teemat

Paranna yrityksen verkkonäkyvyyttä luomalla valmiiden teemojen ja elementtien avulla helposti viimesteltyjä sivuja. Yhteydenottolomakkeilla voit kartuttaa asiakasrekisteriäsi, liidejä tai asiakaspalvelun tukipyyntöjä suoraan järjestelmään. OdooBot auttaa taustalla kehittämään verkkosivujen kautta  kertyvää myyntiäsi. Testaa itse helppous ja sivujen tehokkuus!

Verkkokauppa 8 €/kk

Sisältää verkkosivut ja laskutuksen

Ylläpidä verkkokaupan tuotteita helposti ja samalla kertaa laskutuksen ja kassan tuotehallinnan kanssa - tee tuotteet vain yhden kerran kaikkiin kanaviin. Myös varastonhallinta toimii yhdessä kassan kanssa, joten varastomäärät täsmäävät aina. 

Kassa 16 €/kk

Sisältää laskutuksen ja varastonhallinnan

Tee myyntiä myymälässä tai messuilla millä tahansa päätelaitteella. Ravintolalle on oma versio, jossa toimii pöytämyynti ja laskunjako. Erikoiskauppa voi luoda tuotevariaatioita rajattomasti itse määritellyillä tekijöillä. 

Some-markkinointi 24 €/kk

Facebook, Twitter ja Instagram haltuun

Hallitse eri sosiaalisen median kanaviasi yhdessä paikassa. Julkaise useisiin kanaviin ja vastaa kommentteihin suoraan Odoosta. Tunnista potentiaalit ja kanta-asiakkaasi ja analysoi kanaviesi tehoa.

Sähköpostimarkkinointi 8 €/kk

Uutiskirjeet helposti kontakteillesi

Lähetä asiakkaillesi edullisesti uutiskirjeitä rajaamalla kohderyhmää monipuolisilla kriteereillä. Luo nopeasti viimeisteltyjä uutiskirjeitä valmiiden mallien avulla. 

Markkinoinnin automaatio 
24 €/kk

Kampanjoista liideiksi ja asiakkaiksi

Aseta sääntöjä, joiden perusteella järjestelmä lähettää automaattisesti halutulle kohderyhmälle kiinnostavaa sisältöä. Luokittele liidejäsi ja pidä potentiaalisen asiakkaan mielenkiintoa yllä. Tällä moduulilla rakennat myös automaatioita ja toimintoketjuja muihin Odoon moduuleihin markkinoinnin lisäksi.