Tehdään toiminnan­ohjauksesta yrityksenne kilpailuvaltti

Moderni ja asiakaskeskeinen Odoo ERP -toiminnanohjaus­järjestelmä

Odoo on moderni toiminnanohjausjärjestelmä, joka koostuu erilaisista liiketoimintasovelluksista. Sovellusten avulla voidaan tehostaa yrityksesi myyntiä ja markkinointia, taloushallinnon prosesseja sekä varaston- ja alihankintaprosessin hallintaa. Laajimmillaan Odoolla voidaan hoitaa koko yrityksen toiminnanohjaus markkinoinnista tilinpäätökseen.

Sovelluksia voidaan ottaa käyttöön yksi kerrallaan, mikä auttaa yritystäsi uudistumaan ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Järjestelmän hankinnan jälkeen et jää yksin, vaan tuemme sinua käyttöönotossa ja pidämme huolta siitä, että saat järjestelmästä kaikki tehot irti. Odoo on ihanteellinen ratkaisu kasvuhakuisille PK-yrityksille, mutta se soveltuu hyvin myös suurille yrityksille skaalautuvuudensa ansiosta.

 
 

Odoon uusin versio 14 julkaistiin lokakuussa 2020

Tutustu Odoo ERP-sovelluksiin

Jos käytät useita eri ohjelmistoja toiminnanohjauksen tarpeisiin, tiedät miten turhauttavaa on syöttää samoja tietoja useaan kertaan eri ohjelmiin ja hallita erilaisia teknologioita. Ilman integraatioita et myöskään saa kattavaa kokonaiskuvaa ohjelmien muodostamasta kokonaisuudesta.

Odoon avulla voit automatisoida liiketoimintaprosessejasi valmiiksi yhteensopivilla sovelluksilla. Odoo tarjoaa sinulle säästöjä ohjelmistokustannuksissa, mahdollistaa uusien toiminnallisuuksien käyttöönoton matalalla kynnyksellä sekä tuottaa raportit reaaliajassa. Mikä tärkeintä, työntekijäsi voivat nauttia helpon ja intuitiivisen ohjelmiston käytöstä, jolloin tuottavuus paranee.


CRM

Aidosti asiakaskeskeinen

Anna Odoon generoida uusia liidejä, pidä muistissa kaikki yksityiskohdat, chattaa asiakkaan kanssa ja lähetä kalenterikutsuja, klousaa kauppoja ja seuraa tarkkoja myyntiennusteita. Organisoi toimintaa erillisiin myyntiputkiin ja tehosta toimintaa automaatioilla.   

Myynti

Sisältää Laskutus-sovelluksen

Lähetä viimeisteltyjä tarjouksia ja helpota työtäsi tarjouspohjilla sekä automatisoiduilla sähköpostiviesteillä. Anna asiakkalle mahdollisuus vahvistaa tilaus ennakkoon verkkomaksuna ja/tai sähköisellä allekirjoituksella. Hallitse kaikkea tarjoukseen ja laskuihin liittyvää kommunikaatiota ja tehtäviä yhdessä paikassa!

Laskutus

Sisältyy Myynti- ja Kassasovelluksiin

Olennainen perussovellus monen muun toiminnon kanssa. Sisältyy ilmaiseksi Kassasovellukseen, kun mitään muita sovelluksia ei oteta käyttöön. Laskutustoiminnot on laajennettavissa myös automaattiseen sopimus- ja kausilaskutukseen Tilaukset-sovelluksella. 

Projektit

Mahdollistaa ketterän projektinhallinnan

Hallitse projekteja, tehtäviä ja deadlineja sekä perinteisillä että ketterillä menetelmillä. Käytä intuitiivista Kanban-näkymää tai tee merkintöjä suoraan kalenterinäkymään. Määrittele vapaasti erilaisia projekteja eri vaiheineen sekä tehtäville osatehtäviä. Jaa tehtäviä tiimisi kanssa ja keskustele sisäänrakennetun chat-kanavan kautta tai lähetä sähköpostia asiakkaalle suoraan tehtävästä. 

Varastot

Sisältyy Kassasovellukseen

Hallitse useita fyysisiä tai virtuaalisia varastoja, määrittele tarkat varastopaikat ja inventoi yksittäisiä tuotteita tai tuote-eriä ja -ryhmiä helposti. Seuraa tuotteiden liikkumista sarjanumeroittain tai erittäin. Automatisoi rutiineihin kuuluvat varastosiirrot ja ohjaa toimintoja kehittyneen raportoinnin kautta.

Tuotanto

Sisältää Valmistus-, PLM- ja Laatu-sovellukset

Pyöritä koko tuotannonohjaus Odoolla. Luo erilaisia sääntöjä kuten kysyntäperusteinen valmistus, vähimmäisvarasto ja automaattiset täydennykset. Hyödynnä reittejä, rajoituksia ja läpimenoaikaa optimoidaksesi varastokapasiteetin.

Ostot

Kehitä toimitusketjun ja varaston hallintaa

Automatisoi ostamisen prosesseja hankintasäännöillä esim. varastomäärien,  logististen sääntöjen, myyntitilausten ja ennustettujen valmistustilausten mukaan. Valitse tuotekohtaiset täydennystavat riippuen valmistus- ja toimitusstrategiasta.

Kirjanpito

Liitä kirjanpito kokonaisuuteen

Voit valita, mikä on Sinulle sopivin ratkaisu: tekeekö talon sisäinen tai ulkoistettu kirjanpitäjänne kirjanpidon suoraan Odoossa, vai tarvitaanko integraatio taloushallinnon järjestelmään (esim. Netvisor)?

Verkkosivut

Valmiit ja muokattavat teemat

Paranna yrityksen hakukonenäkyvyyttä SEO-toimintoja hyödyntämällä. Valmiiden teemojen ja elementtien avulla luot helposti viimesteltyjä sivuja. Lomakkeilla voit kartuttaa asiakasrekisteriäsi, liidejä tai asiakaspalvelun tukipyyntöjä. OdooBot auttaa taustalla kehittämään verkkosivujen kautta kertyvää myyntiäsi.

 Verkkokauppa

Sisältää Verkkosivut- ja Laskutus-sovellukset

Ylläpidä verkkokaupan tuotteita helposti. Tee tuotteet vain yhden kerran kaikkiin kanaviin: verkkokauppaan, kassalle ja laskutukseen. Myös Varastonhallinta toimii yhdessä Kassan kanssa, joten varastomäärät täsmäävät aina. 

Kassa

Sisältää Laskutus- ja Varasto-sovellukset

Tee myyntiä myymälässä tai messuilla millä tahansa päätelaitteella. Ravintolalle on oma versio, jossa toimii pöytämyynti ja laskunjako. Erikoiskauppa voi luoda tuotevariaatioita rajattomasti itse määritellyillä tekijöillä.

 Helpdesk ja chat

Pidä asiakkaat tyytyväisenä

Seuraa, priorisoi ja ratkaise asiakkaiden tikettejä. Organisoi tiketit tarpeenne mukaan intuitiivisessa Kanban-näkymässä. Ohjaa lomakkeen lähetys Odooseen tai tarjoa reaaliaikaista asiakaspalvelua Chat-toiminnon avulla.

 Työajanseuranta

Sisältää Projektit-sovelluksen

Seuraa työaikaa ja ajankäyttöä erilaisissa tehtävissä ja projekteissa. Tarjolla myös kätevä mobiilisovellus (Google Play ja Apple App Store) tuntikirjauksiin ja tehtävien hallintaan.

Somemarkkinointi

Päivitä Facebook, LinkedIn ja Twitter yhdellä kertaa

Hallitse eri sosiaalisen median kanaviasi yhdessä paikassa. Julkaise useisiin kanaviin ja vastaa kommentteihin suoraan Odoosta. Tunnista potentiaaliset ja kanta-asiakkaasi ja analysoi kanaviesi tehoa.

Uutiskirjeet

Lähetä helposti uutiskirjeet kontakteillesi

Lähetä asiakkaillesi kohdennettuja uutiskirjeitä rajaamalla kohderyhmää monipuolisilla kriteereillä. Luo nopeasti viimeisteltyjä uutiskirjeitä valmiiden mallien avulla.  

Markkinoinnin automaatio

Vie markkinointi digiaikaan

Aseta sääntöjä, joiden perusteella järjestelmä lähettää automaattisesti halutulle kohderyhmälle kiinnostavaa sisältöä. Luokittele liidejäsi ja pidä potentiaalisen asiakkaan mielenkiintoa yllä. Tällä moduulilla rakennat myös automaatioita ja toimintoketjuja muihin Odoon sovelluksiin.    

Kokeile sinäkin!

Mitä sovellusta haluat kokeilla ensimmäisenä? Tilaa maksuton demo kauttamme!