Palvelut

Moderni yrittäjä toimii ketterästi Odoolla.

Yrittäjänä sinun on hyvä miettiä, millainen yritysjärjestelmien kokonaisuus mahdollistaa yrityksen strategian ja liiketoiminnalle asetettujen tavoitteiden toteutumisen.

Mitkä osa-alueet ovat sinun ydinosaamistasi ja mihin sinun on tärkeää käyttää aikaasi ja energiaasi?

Tarjoamme arkeasi helpottavat modernit, keskenään täysin yhteensopivat Odoo-sovellukset. Neuvomme, mitä töitä on mahdollista automatisoida. Saat apua myös rahoituksen suunnitteluun.

Jos etsit ratkaisua tuotannonohjaukseen, siirry sivulle Tuotannonohjausjärjestelmä.

Odoo toiminnan ohjaukseen

Odoo on ainutlaatuinen ohjelmisto, joka koostuu sovelluksista yrityksen toiminnanohjaukseen (ERP).

Laajimmillaan Odoolla voidaan hoitaa koko pk-yrityksen toiminnanohjaus markkinoinnista tilinpäätökseen.

Voit kokeilla Odoota sitoomuksetta lähtemällä liikkeelle yhdellä sovelluksella, joka on ilmainen rajoittamattomalle käyttäjämäärälle. Aloita vaikka CRM:llä tai laskutusohjelmalla.

Tarjoamme Odooseen liittyvät kartoitukset ja käyttöönottoprojektit, aina ketterin menetelmin liiketoimintasi ehdoilla.

Tutustu Odoo-sovelluksiin 

Kokeile maksutta yhtä Odoo-sovellusta
Tuotannonohjausjärjestelmä, palveluprosessit, tarjoukset ja myyntiputki, projektit, sähköinen taloushallinto, verkkosivut ja -kauppa, markkinoinnin automaatio...

Tilaa ilmainen demo

Palvelumme

Tarjoamme kehittämisprojektinne eri vaiheisiin seuraavia palveluita (hinnat alv 0 %).

ROI-analyysi

Teemme nykytilasta prosessikartoituksen, tarvittaessa paikan päällä, markkinoinnista kirjanpitoon.

Hinta 125 €/h

Prototyyppi

Prototyypin avulla hiomme ideat selkeiksi toteutuksiksi, konkreettisen ohjelmiston muodossa. Tiedät koko ajan mitä teemme, milloin on valmista ja mitä maksaa.

Hinta 125 €/h

Käyttöönotto

Koulutamme ohjelmiston käyttöön ja teemme puolestasi tarvittaessa tietojen tuonnin entisestä järjestelmästä, jos haluat säästää omaa aikaasi.

Hinta 95 €/h

Ohjelmistokehitys

Jos prototyyppivaiheessa huomataan että ohjelmiston perusominaisuudet eivät riitä, toimimme ohjelmistokehityksen projektipäällikkönä sinun yrityksesi lukuun.

Hinta 95 €/h

Haluatko tarkemman hinta-arvion projektillesi?

Pyydä tarjous

Menetelmämme

Projekti käynnistyy aina ROI-analyysista. Se sisältää yrityksesi prosessien mallinnuksen, joka tapahtuu haastattelemalla yksikön vastuuhenkilöitä. Vaiheen tuloksena on investoinnin hyötyanalyysi, projektin kustannusarvio ja suunnitelma.

Haastattelujen jälkeen mallinnetaan työkulut (workflow) ja määritellään niiden kautta ohjelmiston prototyyppi (Proof Of Concept, POC).  

Tarvekartoituksessa arvioidaan myös, onnistuuko toteutus Odoon standardiominaisuuksilla (GAP analysis) ja raportoidaan mahdolliset toimintamallien muutosehdotukset tai ohjelmiston räätälöintitarpeet.  

ROI-analyysi  30%

Prototyyppi 30%

Tietojen tuonti 10%

Koulutus ja testikäyttö 29%

Käyttöönotto 1%

Prototyyppivaiheessa standardi-Odoo määritetään työnkulkuunne soveltuvaksi ilman ohjelmiston räätälöintiä tai datan vientiä järjestelmään. Tässä vaiheessa sinä tai vastuuhenkilösi pääset kokeilemaan ohjelmistoa, jonka jälkeen tarkastellaan, soveltuuko ohjelmisto suoraan käyttäjien tarpeisiin vai onko perusteltua tehdä räätälöintejä.  

Prototyypin jälkeen projektissa voidaan aloittaa valinnainen tietojen tuontivaihe. Entisestä järjestelmästä voidaan ajaa tiedot Odooseen, mutta toki teidän on fiksua siivota rekisteri tässä vaiheessa.

Tämän jälkeen voidaan edetä kouluttamaan ohjelmistoa avainkäyttäjille testikäyttöä varten ja valmistautua käyttöönottoon. Varaamme riittävästi aikaa testaamisen ja käyttöönoton välille onnistuneen käyttöönoton varmistamiseksi. Varsinaiseen käyttöönottoon saat tukea omalta Odoo-projektipäälliköltäsi.

Vapauta yrityksesi kasvupotentiaali

Kokeile Odoota.