Modernin yrittäjän on helppo hymyillä


Autamme sinua ottamaan käyttöön nykyaikaiset Odoo-sovellukset, joiden avulla yrityksesi on helpompi kasvaa ja kansainvälistyä.


Tutustu Odooseen   Ota yhteyttä

Liity sisäpiiriin! Tilaa hyödyllisimmät kasvavalle yrityksille suunnatut vinkkimme sähköpostiisi. Liittymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Odoo on kasvua hakevan yrittäjän valinta  

Odoo on nykyaikainen ja intuitiivinen toiminnanohjausjärjestelmä, joka muokkautuu yrityksesi tarpeisiin. Keskenään integroitujen sovellusten avulla voidaan tehostaa yrityksesi myyntiä ja markkinointia, taloushallinnon prosesseja sekä varaston- ja alihankintaprosessin hallintaa.

Odoolla on jo yli 4 miljoonaa käyttäjää ja Odoo Apps -kaupassa on yli 20.000 liiketoimintasovellusta. Odoo perustuu avoimeen lähdekoodiin ja sitä kehitetään ympäri maailman.

Mikä osa-alue olisi hyvä laittaa kuntoon ensimmäisenä sinun yrityksessäsi?

Odoo • Teksti ja kuva
Vividi on kumppanisi Odoon käyttöönotossa  

Kun yrityksesi kasvaa ja kansainvälistyy, nykyiset järjestelmät eivät välttämättä tue liiketoiminnan kasvutavoitteita. Käytössä olevat järjestelmät ovat usein vanhanaikaisia, epävakaita tai ne eivät ole yhteensopivia keskenään. Asiakaskokemusta on mahdotonta johtaa, jos asiakasdata on ripoteltu eri järjestelmiin. Kaikki nämä ongelmat pystymme ratkaisemaan Odoon avulla!

Ennen käyttöönottoa analysoimme yrityksesi nykytilan, käymme prosessit läpi ja teemme vaatimusmäärittelyn Odoo-järjestelmälle. Ottassasi Odoon sovellukset käyttöön, asiakas- ja tuotetietosi siirtyvät yhteen paikkaan ja ovat käytössä tarpeen mukaan niin myynnin, tuotannon kuin taloushallinnon tarpeisiin.

Kun olet valmis uudistamaan toimintaasi ennakkoluulottomasti, ota Vividi kumppaniksesi. Tarjoamme sinulle projektiisi alan ammattilaiset, jotka ovat omistautuneet liiketoimintaasi kehittämiseen.

Eniten meistä on hyötyä yritykselle, joka haluaa yhdistää mahdollisimman paljon toimintojaan Odooseen eri järjestelmistä.

Tutustu meihin

Palvelut

Kehitä myyntiä 

CRM ja Myynti

Asiakkuudenhallinta ja tarjous-tilaus-toimitusprosessin hallinta.

Verkkokauppa

Rakennamme yrityksellesi uuden verkkokaupan tai hoidamme verkkokauppa-alustan vaihdon.

Verkkokurssialusta

Verkkokurssialusta sisältää myös verkkokaupan ja keskustelupalstan.

Tehosta toiminnanohjausta 

Projektinhallinta

Kaikki tarvittava tehokkaaseen projektityön hallintaan.

Tukkukaupan ERP

Asiakkaan tarpeisiin räätälöity kokonaisuus, johon voi yhdistää B2B- ja B2C -verkkokaupat.

Pienteollisuuden MRP

Tuotannonohjauksen järjestelmä valmistavalle yritykselle

Asiakkaitamme