Projektin­hallinta

Odoon avulla onnistut projektinhallinnassa


Projektinhallinta ja projektien johtaminen edellyttävät ketteriä työkaluja ja 360 asteen näkymää asiakkaasta.

Käytännössä kuitenkin asiakkaisiin ja palveluihin liittyvät tilaukset, sähköpostit, tapaamiset ja dokumentit ovat usein hajallaan monissa eri ohjelmistoissa, joita on otettu käyttöön yrityksen kasvaessa – ja kaikki nämä eivät keskustele keskenään.

Millaisilla työkaluilla pystyt rakentamaan toimintaasi aidosti asiakaskokemuksen ympärille ja mittaamaan onnistumista eri kohtaamispisteissä?

Ota projektityön johtamiseen jämäkkä ote ja hyödynnä työkaluja, jotka on suunniteltu vastaamaan digiajan kasvuhakuisen yrityksen tarpeisiin. 

Tilaa maksuton Odoo-demo

Odoo • Teksti ja kuva

Vividin projektinhallinnan ratkaisun hyödyt

Asiakas- tai projektikohtainen kustannus­paikka­laskenta

Voit seurata asiakkuuden tai projektin kannattavuutta reaaliaikaisesti. Voit laskuttaa helposti kustannuspaikalle tehdyt tunnit ja sille kirjatut kulut. Saat seurattua myös kustannuspaikkaan liittyvän laskuttamattoman työn, kuten opiskelun.

Tieto sijaitsee aina oikeassa paikassa

Odoossa kommunikoit asiakkaiden kanssa suoraan tehtävänäkymässä, joten voit unohtaa projektiin liittyvien tietojen kaivamisen sähköpostiketjuista – sähköpostit saapuvat suoraan Odoon sisäänrakennettuun viestintänäkymään. Tehtäväkohtaisesti onnistuu myös sisäinen viestintä projektitiimin kesken sekä kalenterimerkintöjen ja to do -muistutusten teko. Odoon kalenteri integroituu tarvittaessa Google-kalenterisi kanssa, johon voit liittää linkit Google Meets -etätapaamisiin.

Digitaalinen myyntiprosessi tai verkkokauppa

Et tarvitse erillistä ratkaisua verkkokauppasi tai sivustosi hallintaan. Odoolla saat pystytettyä verkkosivuston ja blogin helposti valmisteemoja hyödyntämällä ja tuot tuotevalikoimaasi verkkokauppaan muutamalla napsautuksella. Ota käyttöön Google Tag Manager, jolloin voit seurata digimarkkinoinnin konversioita ja optimoida myyntiprosessiasi. Markkinoinnin automaatioon yhdistettynä jalkautat Odoolla taitavasti modernia myynti- ja markkinointistrategiaa ja pidät liidit hyppysissäsi.

Modernit liiketoiminta­sovellukset

Saat yhdessä toiminnanohjausratkaisussa tarvitsemasi sovellukset toisiinsa integroituna: Projektit, Myynti, Asiakkuudenhallinta (CRM), Laskutus, Tuntikortit, Verkkokauppa, Somemarkkinointi, Uutiskirjeet, Markkinoinnin automaatio, Chat, Vuokraus, Forum, Huolto- tai Tukipyynnöt, Sähköinen sopimuksen allekirjoitus ja monia muita.

Odoo • Kuva ja teksti

Case: Maksupäätteiden vuokraustoiminta


Ratkaisimme yrityksen seuraavat tarpeet: 

  • Myynti-tilaus-laskutus-toimitusprosessin hallinta

  • Asiakkuudenhallinta (CRM)

  • Uutiskirjeet, sähköpostimarkkinointi

  • Sisäinen projektinhallinta ja työajanseuranta

Etsitkö vastaavaa ratkaisua?

Tee selkeitä, myyviä tarjouksia

Tee kaikki asiakkaallesi helpoksi. Tee aina yksinkertainen tarjous, johon voi vastata kyllä tai ei.

Luo erilaisia tarjouspohjia, jotka sisältävät tarvittavat tiedot. Voit liittää tarjouspohjaan valmiiksi vaihtoehtoisia- tai lisämyyntituotteita tai luoda erilaisia tuoterakenteita. Saatavilla on myös eSign-toiminto, jolloin asiakas voi vahvistaa kaupan samantien ja myyntiprosessisi nopeutuu entisestään.


Seuraa projekteja reaaliaikaisesti

Odoon avulla projektisi pysyvät hallinnassa

Näet helposti yleiskatsauksen, missä mennään ja pystyt reagoida poikkeamiin. Voit suunnitella toimintaa tarkemmin analysoimalla menneitä projekteja ja niiden kannattavuutta.


Luo kilpailuetua digitaalisuudella ja tehokkailla sisäisillä prosesseilla

Odoo mahdollistaa tiedon pysymisen siellä, minne se kuuluukin. Unohda tässä vaiheessa sähköpostit ja post-it-laput.

Asiakkaan kanssa kommunikointi hoituu kätevästi sisäänrakennetun chatterin avulla – voit siis lähettää tehtävään liittyvät sähköpostit asiakkaalle tai kaikille tehtävää seuraaville suoraan Odoosta.

Tehtävälle voi myös tallentaa työaikakirjauksia, dokumentteja ja kaiken tehtävän hoitamiseen tarvittavan tiedon.

Kokeile itse, kuinka helppoa Odoon käyttö on!


Moottorina Odoo, maailman nopeiten kasvava ERP-ohjelmisto

Keskitymme tehostamaan yritysten tuotannonohjausta Odoon helppokäyttöisillä ja keskenään yhteensopivilla liiketoimintasovelluksilla. 

Ei ole sattumaa että Odoon käyttö on viime vuosina yleistynyt hurjaa tahtia; ohjelmisto on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi, jolloin niin sinä kuin työntekijäsi opitte käyttämään sitä tehokkaasti Laajimmillaan Odoolla voidaan hoitaa koko pk-yrityksen toiminnanohjaus markkinoinnista tilinpäätökseen.

 

Onnistu käyttöönotto­projektissa yhdessä Vividin kanssa

Millaisia vaiheita käyttöönottoprojektiin sisältyy? Tutustu artikkeliimme aiheesta.

Aloita kokeilemalla ilmaista Odoo-demoa

Tutustu Odooseen sitoomuksetta ja päätä vasta myöhemmin!